Decantor Glob Pamantesc,Luxury, cu robinet, 2000 ml

369,00 lei
Pretul in puncte: 369 point
6773
in stoc
+
  • Garantat
    cel mai mic pret
  • Livrare in 24-48h
    Gratuit peste 299 lei
  • 14 zile
    retur / schimb

Decantor tip glob pamantesc,Luxury,cu robinet,suport din lemn de cires si dop.

Este ultimul model aparut din aceasta gama,iar noutatea acestui design sunt atat marimea globului,capacitatea acestuia fiind de 2000 ml in loc de 850 ml,cat si dotarea cu robinet ceea ce-l face extrem de comod si usor de folosit.

Caracteristici:

1. Formă luxoasă și elegantă: forma sticlei globului și a bărcii cu vele din sticlă simbolizează navigarea și totul funcționează fără probleme. După turnarea bauturii, barca cu vele apare în lichidul colorat, care amintește de vechea scenă de navigație medievală.

2. Decorativ pentru a atrage privirile - carafă de sticlă finisată cu o hartă a lumii și făcută pentru strălucire atemporală. Un cadou pentru iubitorul simturilor fine!

3. De înaltă calitate: într-o sticlă de capacitate mare de 2000 ml, puteți turna mai multe băuturi în același timp. Fabricată din sticlă borosilicată de calitate ridicată, carafa stă în siguranță pe o bază din lemn solid.

4. Păstrați bautura in stare proaspătă - dopul mare păstrează prospețimea băuturii preferate. Ideal pentru diverse băuturi delicioase.

5. Cel mai bun cadou pentru prietenii de sex masculin: potrivit pentru toate băuturile care trebuie păstrate la rece, fără a schimba gustul. Această carafă rafinată și bine echipată este un cadou de neuitat și unic, fie pentru un prieten, soț, tata,sef sau prieteni, îi va aduce o bucurie de neuitat, care este impresionantă.

Specificații:

Culoare: transparenta.

Material: sticlă borosilicata.

Capacitate: 2000 ML

Dimensiuni: 27*26 cm.Diametru suport: 12 cm.

Pachetul include:

1 * Decantor Glob Pamantesc

1* Robinet

1* Dop

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Cadouri similare

169,00 lei
- 10%
99,00 lei 89,00 lei
289,00 lei