Livrare

Beneficiati de TRANSPORT GRATUIT oriunde in tara la comenzi de minim 299 lei.

Azoro.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

- Bucuresti,Ilfov si Provincie (fara km suplimentari) - Curier rapid,livrare prin Fancourier,in 24 de ore,cu exceptia weekend-lui sau a sarbatorilor legale,cost 19 lei,livrare gratuita pentru comenzi de minim 299 lei,

- Provincie (km suplimentari) - Curier,livrarea se face prin Bookurier sau DPD CURIER,in 24 ore,cu exceptia weekend-ului sau a sarbatorilor legale,cost 19 lei, livrare gratuita pentru comenzi de minim 299 lei.

Cum primesc comanda si in cat timp?

Comanda dumneavoastra va fi livrata doar prin curier rapid,in cel mai scurt timp posibil,termenul fiind intr 1 zi si 2 zile lucratoare.

Care este programul de livrare al comenzilor?

Programul de livrare al comenzilor este de luni pana vineri.Comenzile se livreaza intre orele 09:00-17:00.Daca nu sunteti acasa in perioada respective va rugam sa specificati adresa unde va putem gasi in acest interval orar.

Cand este procesata comanda mea?

Comenzile primite de luni pana vineri pana la orele 17:00 sunt procesate si expediate catre dvs in aceeasi zi.

Comenzile primite incepand cu vineri -dupa ora 17:00 si pana duminica,sunt procesate si trimise luni,asadar vor ajunge la dvs marti.

Comenzile primite vineri pana in ora 17:00,cu livrare in Bucuresti sau Provincie (fara km suplimentari),pot ajunge sambata,doar daca sunteti la adresa mentionata.

Pot sa ridic comanda de la sediu?

Suntem o companie care livreaza produsele exclusiv online.

Numai in situatii de exceptie,cu acordul nostru telefonic,produsele se pot ridica de la sediul nostru din Calea Mosilor 225,sector 2,Bucuresti,in intervalul orar 16:00-17:00,de luni pana vineri.Pentru aceasta trebuie sa plasati comanda online si s-o platiti cu cardul.Plata pentru livrare vi se va calcula automat pentru comenzi mai mici de 299 RON. Atentie! Atunci cand finalizati comanda,trebuie sa treceti la Observatii ca doriti sa ridicati produsul de la sediu,avand acordul nostru in prealabil.De asemenea,este bine sa ne sunati pana in ora 13:30,daca doriti sa ridicati produsele in aceeasi zi.

Cu stima,

Echipa Azoro.