Cadouri de craciun 2017

Sărbătoarea Crăciunului e cel mai frumos prilej pentru inimile generoase de a-şi pune în valoare potenţialul. Imitând gestul divin al Darului suprem coborât printre oameni, indiferent dacă aderă sau nu la originile sărbătorii, oamenii îşi deschid an de an visteria inimii, cu toată bucuria, spre cei dragi. Cei mai mulţi au în minte Crăciunul, cu mult înainte de data calendaristică propriu-zisă şi pun la cale, în detaliu, scenariile surprizelor din cea mai frumoasă perioadă a finalului de an. Oferta magazinului nostru online iese şi ea generos în calea tuturor spiritelor animate de sărbătoarea darurilor. Sugestiile noastre de cadouri vizează ingenios toate piesele din puzzle-ul bucuriei trăite cu acest prilej: recuzita obiectelor simbolice, darul de întâmpinare, masa festivă şi partajarea socială a spectrului sărbătorii.

Crăciunul e una dintre cele mai mari sărbători religioase ale lumii şi îşi transpune semnificaţiile tradiţionale în obiecte cu caracter simbolic, care au căpătat în timp semnificaţia de elemente decorative de recunoaştere. În acest sens, oferta noastră include brazi ecologici, de înălţime medie, cu circa 250-450 de ramuri şi ansamblu al coronamentului care imită perfect brazii naturali. Fiecare brad este prevăzut cu suport metalic reglabil şi sistem simplu de demontare, cu posibilitate de refolosire.

Din ambientul de Crăciun n-ar putea lipsi coşuleţele ornamentale, pe care vi le punem la dispoziţie în variante din lemn, împodobit cu conuri şi crenguţe de brad, globuleţe şi o fundiţă decorativă. De asemenea, vă aşteaptă aici nelipsitele coroniţe, specifice sărbătorilor de iarnă, ornate cu conuri, globuleţe, frunze şi rămurele în tonuri metalice aurii, ce contrastează cu ansamblul verde al crenguţelor de brad, în care au fost aranjate. Cum Moş Crăciun are nenumăraţi competitori ce, în fiecare an, îi râvnesc poziţia, oferta noastră nu putea face abstracţie de costumele consacrate, din pluş moale şi pufos cu mărime universală. Cele pentru bărbaţi conţin cinci piese: pantaloni, sacou, căciulă, barbă şi curea, iar cele pentru femei includ o rochiţă şi o căciulă. Avem pentru dumneavoastră şi o propunere ingenioasă de ingredient decorativ: săniile lui Moş Crăciun, în variantă miniaturală, încărcate cu globuleţe, cadouri şi cetină ecologică, gata să împodobească atmosfera proximei sărbători.

Crăciunul e sărbătoarea în care gsturile se răsfaţă, iar indicele glicemic e pus la index. Pentru gospodinele care vă sunt dragi, ca şi pentru invitaţii lor, vă invităm să luaţi în calcul daruri cu valoare simbolică şi funcţie utilitară incontestabilă. Avem feţe de masă festive, cu print sărbătoresc: clopoţei şi Moş Crăciun, seturi de 12 tablete rotunde, din pânză, pentru masă, cu imprimeu ce redă motivele specifice sărbătorii, căni din ceramică inscripţionate sugestiv, seturi de trei cutii metalice pentru dulciuri, de diferite dimensiuni, cu print individual şi reciproc încapsulabile, suporturi etajate din ceramică, pentru dulciuri sau fructe, inscripţionate în ton cu sărbătoarea şi nu în ultimul rând, cadoul cel mai practic şi probabil cel mai necesar: indispensabilele seturi de şerveţele de masă, imprimate şi ele cu tradiţionalele motive sărbătoreşti.

Crăciunul este evenimentul major al iernii şi nu s-ar putea sărbători decât într-o atmosferă de lumină şi culoare pe măsura frumuseţii lui. Globuri cu led din cristale de plastic în forma unui omuleţ de zăpadă, globuri muzicale cu zăpadă şi Moş Crăciun în interior, globuri disco multicolore, având leduri cu funcţie automată, sunet, stroboscop şi luminozitate controlabile, globuri şi becuri cu led şi proiecţii rotative de stele şi lumini, dar şi superbe proiectoare de exterior, cu jocuri de lumini şi imagini în formă de fulgi sau cu laser colorat stau gata să transforme viitoarele dumneavoastră sărbători în cel mai frumos vis al iernii de acum.

Crăciunul are un timp consfinţit, dar e prezent în inimi odată cu pregătirea primelor cadouri. Profitaţi acum de oferta noastră: fiţi primii care se încumetă să-l convingă să vină mai devreme!

Categorii Categorii
Filtre Filtre

Descopera cele mai frumoase Cadouri de Craciun! Alege acum cadouri si decoratiuni de Craciun pentru cei dragi tie!

Livrare rapida in 24 ore.Profita de livrare gratuita la comenzi de peste 200 lei.

 • Noutati
 • Pret mic-mare
 • Pret mare-mic
 • Populare
 • Cele mai vandute
 • Promotii
 • 69,00 lei
  29,00 lei
  29,00 lei
  89,00 lei