Returnare


Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate din magazinul nostru online, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre client (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor), fara nicio explicatie, iar noi va vom returna intreaga suma platita de dvs,exceptand taxa de livrare .

Returnarea produsului se face numai dupa o instiintare in prealabil,sunand la numarul de telefon 0752864231 si trimitandu-ne un email la adresa azoro.romania@gmail.com cu numele dumneavoastra si datele comenzii.

Veti returna produsul doar cu firma de curierat care v-a adus produsul.

In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

Data instiintarii pe email sau telefonic nu reprezinta data returului,data returului fiind data la care curierul ne livreaza produsul.

Cum trebuie procedat pentru a returna un produs si a primi banii inapoi:

1. Ne trimiteti un email de instiintare la adresa azoro.romania@gmail.com sau ne sunati la numarul de contact 0752864231.

Daca nu doriti un produs la schimb si doriti returnarea banilor,expediati produsul pe care doriti sa il returnati, prin curierat rapid care vi l-a adus,la adresa Str. Calea Mosilor, nr. 225, sect.2, Bucuresti;

In cazul in care doriti restituirea sumei de bani,trebuie sa ne transmiteti pe email contul bancar,nume titular cont si copia facturii proforme primite anterior pe email.

2. La primirea coletului, daca va incadrati in termenul de retur, noi vom depune banii aferenti contravalorii produsului in contul dumneavoastra bancar, in termen de 14 zile de la momentul primirii coletului de catre noi (termenul maxim legal este de 14 zile calendaristice).

Produsul sau produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosire,uzuri sau defecte.

Daca la primirea acestora se constata acest lucru,va pierdeti dreptul de rambursare a banilor, iar produsul sau produsele se vor trimite inapoi expeditorului,cu plata transportului la acesta.

Ca expceptie,clientii care nu au cont bancar vor solicita ramburs la curier,plata acestuia fiind suportata de catre client.In acest caz, rambursul cerut va fi egal cu valoarea produsului pe care doriti sa il returnati. Astfel, cand ne este livrat coletul de catre curier, noi vom plati suma de RAMBURS curierului, care va va aduce banii cash a doua zi dvs.

In cazul in care doriti sa returnati un produs sau mai multe, din motive neinputabile noua,dintr-o comanda a carei valoare a depasit 299 lei si ati beneficiat de transport gratuit,la restituirea acestora daca valoarea este sub 299 lei,va pierdeti dreptul de reducere si vi se vor opri cei 19 lei pentru transportul tur.

Produsul returnat trebuie sa fie in cutia sa originala, insotit de factura,fara urme de uzura sau defecte.

Pentru mai multe informatii despre procedura de returnare va rugam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon 0752864231 sau la adresa de email: azoro.romania@gmail.com.

Cum trebuie procedat daca optati pentru schimbarea produsului achizitionat cu un alt produs:

1. Ne contactati la numarul de telefon 0752864231 sau pe email la adresa azoro.romania@gmail.com pentru a ne aduce la cunostinta de intentia dumneavoastra.

2. Noi vom trimite catre dvs. produsul nou solicitat de dvs. pentru inlocuirea celui vechi,urmand sa predati curierului la schimb produsul vechi. Astfel, in termen de 24-72 de ore de la instiintare veti intra in posesia noului produs;

- In cazul in care valoarea noului produs este mai mare decat cea a produsului comandat initial, diferenta va fi achitata la curier, in momentul in care primiti noul colet;

- In cazul in care valoarea noului produs este mai mica decat cea a produsului comandat initial, va vom trimite diferenta de bani in coletul ce contine noul produs solicitat.

De mentionat este faptul ca va trebui sa achitati taxele de transport tur si retur pentru schimbul efectuat.

Pentru mai multe informatii despre procedura de schimbare va rugam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon 0752864231 sau la adresa de email: azoro.romania@gmail.com.

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a returna produsele, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu primirea produsului.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivoca,trimisa pe mail la azoro.romania@gmail.com.

De asemenea,daca va incadrati in termenul legitim de 14 zile calendaristice,ne puteti trimite produsul prin curier,la adresa sediului nostru,achitand contravaloarea transportului.