Politica de confidentialitate

Azoro.ro ia în serios securitatea datelor dvs. și nu le înstrăinează terților, sub nici o formă, gratuit sau contra cost.

Astfel, garantăm păstrarea în siguranță maximă a tuturor informațiilor dvs. personale, care ajung în posesia noastră pentru buna funcționare a relației cu dvs.

Azoro va folosi datele dvs. personale doar pentru:

- comunicarea cu dvs.;

- transmiterea de newslettere și oferte speciale;

- informări despre contul și statusul comenzilor dvs.;

- solicitarea de feed-back și testimoniale;

- livrarea produselor la adresa indicată de dvs. În acest caz, numele, adresa de livrare și numărul dvs. de telefon vor fi transmise firmei de curierat care va efectua livrarea.

Azoro nu va folosi datele dvs. pentru:

- a le transmite terților;

- a face SPAM: orice utilizator își poate șterge adresa de email din baza de date sau se poate dezabona de la newsletter apăsând butonul dezabonare din Footer-ul newsletterului.

- prelucrarea plăților online. Azoro nu primește și nu stochează datele necesare efectuării plăților online. Aceste date sunt transmise de către dvs. direct procesatorului de plăți online cu care lucrăm: Mobilpay.

Pentru a putea gestiona în bune condiții relația cu dvs., Azoro poate stoca următoarele informații: adresa de email, date de contact (adresă, telefon), cookie-uri, IP-uri, informații despre ISP-uri (Internet Service Provider, furnizor de servicii internet, de exemplu RDS-RCS), browserul folosit de vizitator pentru a accesa pagina (de exemplu Internet Explorer sau Firefox), data și ora vizitei, respectiv informații despre care subpagini au fost vizitate.

Datele personale ale utilizitarilor site-ului Azoro.ro vor fi prelucrate astfel:

- Furnizorul serviciului de trimitere de newslettere (Mailchimp) va avea acces la numele si adresa de email a abonatilor la newletter;

- Firma de curierat (Fan Courier si Bookurier) va avea acces la numele, adresa, numarul de telefon al celor care au plasat o comanda pe azoro.ro, pentru a putea face livrarea in bune conditii;

- Firma procesatoare de plati online (Mobilpay) va avea acces la numele, adresa, numarul de telefon si adresa de email a tuturor clientilor care opteaza pentru plata cu cardul;

Plăți Online

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servereleMobilpay (www.netopia.ro), iar Azoro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Legea nr. 677/2001

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi privind datele personale comunicate catre Azoro.ro:

- dreptul de acces la datele personale transmise;

- de interventie asupra datelor personale transmise;

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

- dreptul de a va adresa justitiei;

- dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date.


Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa in scris catre Azoro.ro la adresa de email azoro.romania@gmail.com sau telefonic la numarul de telefon 0752-864-231.

Pentru mai multe informații despre Politica de Confidențialitate vă rugăm să ne contactați la următorul numar de telefon 0752-864-231 sau la adresa de email: azoro.romania@gmail.com.