Detector de minciuni,cu electrosoc reglabil

Pret vechi: 189,00 lei
129,00 lei
Discount: 60,00 lei (32%)
Pretul in puncte: 129 point
6250
in stoc
+
  • Garantat
    cel mai mic pret
  • Livrare in 24-48h
    Gratuit peste 299 lei
  • 14 zile
    retur / schimb

Detector de minciuni cu socuri electrice,reglabile ca intensitate.

Fara nicio sansa de a ascunde adevarul!

Utilizare:

Puneți mâna pe detectorul de minciuni în slotul pentru mâini, asigurați-vă că luați contact cu toți senzorii. Strângeți mâna în loc;

Apăsați butonul de resetare, apoi mențineți mâna pe aparat, apăsați butonul "Analyzer". Unitatea va lua o citire a statisticilor dvs. vitale pentru comparație atunci când aveți întrebări. „LED-ul de nivel Lie” se va activa secvențial și veți auzi că produsul emite un „ton de citire complet”. Detaliile dvs. s-au încărcat acum în computerul detectoarelor de minciuni. Sunteți gata să fiți chestionați;

Prietenul dvs. vă poate pune acum propriile întrebări, asigurându-vă că apăsați butonul „Analyzerr” după fiecare întrebare. „Detectorul minciunii” vă va măsura „nivelul minciunii” de fiecare dată când apăsați butoanele „Analyzer”. Când v-a asimilat reacția la întrebare, „LED-ul nivelului de menținere” se va aprinde (timpul de evaluare poate varia). În total, există 5 LED-uri „la nivel de minciună”. 3 verzi și doua roșii. Ele se vor aprinde secvențial, cu cât LED-urile se aprind cu atât vă îndepărtați mai mult de un răspuns veridic. Când spui o minciună directă sau ai dat o cantitate inacceptabilă de jumătate de adevăr sau abateri, toate luminile „nivelului minciunii” se vor aprinde și vei primi o unda de șoc electric! Ce recompensa pentru a fi mincinos!

Reacția normală la primirea unui șoc este la mâna ta. Placa de mână este detașabilă. Acest lucru poate fi înlocuit pur și simplu pentru următoarea persoană care va fi pusă la îndoială. Pentru a reporni procesul sau a începe cu o altă persoană, trebuie să apăsați butonul de resetare, astfel încât toate datele acumulate să fie șterse. Puteți apoi să repetați operațiunile 1-3 din instrucțiune.

Detectorul de minciuni are mai multe nivele de socuri electrice,astfel ca pentru inceput puteti seta aparatul la primul nivel pentru a avea o reactie mai usoara.

Cu cat nivelul este mai mare,cu atat socul electric este mai puternic.

Detectorul de minciuni functioneaza pe baza a trei baterii tip AA,neincluse.

NOTĂ:

Citiți cu atenție avertismentele înainte de Instrucțiuni de utilizare! Acesta este un joc de societate, nu în sensul tradițional al jucăriilor!

Nu este potrivit pentru copii sub 16 ani!

Un joc recomandat adultilor,pentru petreceri,timp liber cu familia sau prietenii.


Cadouri similare

298,00 lei
89,00 lei
Lampa cu plasma - 21%
119,00 lei 94,00 lei