Aparat pentru Masaj picioare, Portabil

Pret vechi: 149,00 lei
99,00 lei
Discount: 50,00 lei (34%)
Pretul in puncte: 99 point
6561
in stoc
+
  • Garantat
    cel mai mic pret
  • Livrare in 24-48h
    Gratuit peste 299 lei
  • 14 zile
    retur / schimb

Aparat pentru masaj picioare,cu functie principala de stimulare a circulatiei sangvine,cu tehnologie EMS si de relaxare a muschilor.

Aparatul de masaj a picioarele este un ultim gadget aparut.Acesta are forma unui covoras patrat,pliabil si portabil,usor de pus in geanta si de folosit chiar si la birou,in avion sau masina.

Un suport pentru picioare moale și confortabil,pliabil, ușor de transportat oriunde, poate fi uscat cu un prosop umed după utilizare. Foloseste tehnologia EMS pentru masajul muscular al piciorului, gleznei, tendonului lui Ahile și gambei, pentru a stimula circulația sângelui și a relaxa picioarele.

Caracteristici:

NOTĂ: să nu se utilizeze dacă aveți un aparat de măsurare a ritmului sau tensiune arterială crescută; vă rugăm să vă scoateți șosetele înainte de utilizare și să puneți ambele picioare pe suportul pentru picioare.

- 6 moduri de masaj:

modul M1-masaj, modul M2-frământare, modul M3-răzuire, modul M4-presiune cot, modul M5-acupunctură, modul M6-cupare, mai multe moduri pentru a simula efectul masajului real, experimentați bucuria de masaj la picioare.

- 9 Puncte forte ale masajului:

Masajul piciorului are 9 niveluri de intensitate reglabilă, stimulează direct punctele de acupunctură, încetineste oboseala fizică și mentală, îmbunătățeste somnul. 15 minute este un curs de tratament, când timpul este finalizat,se opreste automat. Dacă doriți o perioadă mai lungă, trebuie să resetați pentru o altă sesiune. Recomandare: Alegeți nivelul 1 pentru prima utilizare!

- Încărcare USB:

Aparatul Masaj de picioare EMS cu baterie reîncărcabilă încorporată poate fi încărcat mai convenabil prin cablul de încărcare USB. Cablul de încărcare are o lungime de 50cm, puteți conecta cablul USB la laptop / desktop / baterie de alimentare și la încărcătorul de telefon port USB pentru încărcare.

NOTĂ: Lumina roșie este aprinsă la încărcare, iar alimentarea se va opri automat când este complet încărcată.)

- Aplicabil pe scară largă Aparatul pentru masaj de circulație a piciorului EMS este conceput meticulos pentru iubitorii de sport, bătrâni, lucrători care stau pe scaun / stau în picioare (în special poartă tocuri înalte) pentru o lungă perioadă de timp, oferind picioare relaxante.

Atentie: Contraindicat persoanele cu boli cardiovasculare si hipertensiune! Inainte de utilizare cititi instructiunile!

Specificatii:

Material: ABS.

Dimensiuni deschis : 29* 32* 2 cm.

Culoare: Neagra.

Incarcare: USB sau baterie.
Cadouri similare

Lingurite Fluturas - 13%
39,00 lei 34,00 lei
89,00 lei
89,00 lei
Termos aparat foto - 13%
79,00 lei 69,00 lei