Set cadou decantor Glob Pamantesc , Amiral, cu pahare si suport

298,00 lei
Pretul in puncte: 298 point
6532
Momentan Indisponibil
  • Garantat
    cel mai mic pret
  • Livrare in 24-48h
    Gratuit peste 200 lei
  • 14 zile
    retur / schimb

Set cadou cu decantor Deluxe in forma de Glob Pamantesc,cu doua pahare, suport din lemn de cires,dop

Caracteristici:

1. Formă luxoasă și elegantă: forma sticlei globului și a bărcii cu vele din sticlă simbolizează navigarea și totul funcționează fără probleme. După turnarea bauturii, barca cu vele apare în lichidul colorat, care amintește de vechea scenă de navigație medievală.

2. Decorativ pentru a atrage privirile - carafă de sticlă finisată cu o hartă a lumii și făcută pentru strălucire atemporală. Un cadou pentru iubitorul simturilor fine!

3. De înaltă calitate: într-o sticlă de capacitate mare de 850 ml, puteți turna mai multe băuturi în același timp. Fabricată din sticlă borosilicată de calitate ridicată, carafa stă în siguranță pe o bază din lemn solid.

4. Păstrați bautura in stare proaspătă - dopul mare păstrează prospețimea băuturii preferate. Ideal pentru diverse băuturi delicioase.

5. Cel mai bun cadou pentru prietenii de sex masculin: potrivit pentru toate băuturile care trebuie păstrate la rece, fără a schimba gustul. Această carafă rafinată și bine echipată este un cadou de neuitat și unic, fie pentru un prieten, soț, tata,sef sau prieteni, îi va aduce o bucurie de neuitat, care este impresionantă.

Specificații:

Culoare: transparenta.

Material: sticlă

Capacitate: 850ML

Pachetul include:

1 * Decantor Glob Pamantesc cu dop

2 * pahare de sticlă

1 * bază din lemn

Setul este super! Ambalat foarte foarte bine,a ajuns intact.Mi-a ajuns a doua zi.
Scrie un comentariu

Cadouri similare

89,00 lei
Decantor diamant - 29%
239,00 lei 169,00 lei